Portarul naționalei Lituaniei, Edvinas Gertmonas, a semnat cu Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a anunțat astăzi că a ajuns la o înțelegere cu goalkeeper-ul Edvinas Gertmonas (27 de ani). Acesta este titularul naționalei Lituaniei și are în palmares trei titluri de campion în țara natală.

Edvinas Gertmonas a început cariera de jucător profesionist la Taurus de unde a fost transferat de clubul francez Stade Rennais. Nu a jucat la echipa mare, dar a bifat 48 de prezențe la echipa secundă a clubului.

În 2019, a revenit în țara natală la Zalgiris Vilnius alături de care a cucerit trei titluri de campion în 2020, 2021 și 2022, Cupa Lituaniei în 2022 și Supercupa Lituaniei în 2020 și 2023.

Portarul a reușit un adevărat record de 53 de meciuri jucate fără gol primit din totalul de 116 partide jucate ca titular pentru Zalgiris Vilnius. La naționala Lituaniei are 9 prezențe.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

Articolul Portarul naționalei Lituaniei, Edvinas Gertmonas, a semnat cu Universitatea Cluj apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

CEO investește milioane de lei într-o termocentrală la care va renunța

Eugen MĂRUȚĂ (www.gds.ro) Șefii Complexului Energetic Oltenia (CEO) au aprobat o investiție în sistemul de transport cărbune de la...