Primul fast-food Hesburger din România a fost inaugurat la Râmnicu Vâlcea

Primul fast-food Hesburger din România a fost inaugurat la Râmnicu Vâlcea. Urmează deschiderea a alte nouă restaurante noi până la sfârșitul anului 2024.

Investiția în Hesburger Râmnicu Vâlcea s-a ridicat la aproximativ 300.000 de euro. Unitatea are în jur de 30 de angajați și este borna prin care restaurantul finlandez ajunge în nouă țări europene.

Compania are 274 de unități în Finlanda, 61 în Lituania, câte 51 în Estonia și Letonia, șapte în Ucraina, două în Germania și câte un restaurant în Polonia și România.

Hesburger are aproximativ 6.000 de angajați în Finlanda și 2.700 în străinătate. Compania a înregistrat venituri de 286 milioane de euro în Finlanda și de aproximativ 172 milioane de euro în celelalte țări.

CITEȘTE ȘI: Mark & Spencer a deschis o noua unitate, care include și o secțiune de food

Articolul Primul fast-food Hesburger din România a fost inaugurat la Râmnicu Vâlcea a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Fine dining-ul din România, printre cele mai accesibile din Europa. Media unui meniu de degustare e sub 100 EUR

Sabina Nisioi (bookingham.ro) În prezent, tot mai mulți antreprenori din HoReCa se orientează spre localurile de fine dining, care...