Rapid și Universitatea Craiova domină echipa etapei cu numărul 28

Nu mai puțin de trei jucători de la Rapid au fost aleși de LPF în echipa etapei cu numărul 28 din Superliga. Universitatea Craiova, Sepsi și Dinamo dau câte doi jucători, dar oltenii au și antrenorul etapei.

Cei trei rapidiști aleși în echipa etapei sunt Braun, debutantul Bădescu și atacantul Rrahmani, care a reușit o dublă în duelul cu UTA. Mijlocașul Mitriţă și atacantul Baiaram sunt cei doi craioveni din primul 11.

Dinamo dă și ea doi jucători în echipa etapei, portarul Golubovic și mijlocașul Pavicic, la fel ca Sepsi OSK, fundașul Ciobotariu și mijlocașul Păun, marcatorul primului gol în duelul cu FC Botoșani.

Echipa etapei 28 este completată de Masoero (Universitatea Cluj) și fecesebistul Florinel Coman, care a reușit o dublă cu FC Voluntari. Antrenorul Universității Craiova, Ivaylo Petev, este tehnicianul etapei.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

Articolul Rapid și Universitatea Craiova domină echipa etapei cu numărul 28 apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

România şi Bulgaria, cel mai scăzut nivel din UE al preţurilor în cazul cheltuielilor de consum

Magda Dragu (gds.ro) Datele publicate joi de Oficiul European de Statistică (Eurostat) arată că nivelul preţurilor în cazul cheltuielilor de consum...