Rețeaua locală de magazine La Cocoș deschide o unitate în Brintex Brașov

Rețeaua locală de retail La Cocoș se extinde și în Brașov unde va deschide al patrulea hipermarket din țară, într-o tranzacție intermediată de Cushman & Wakefield Echinox.

Noul supermarket La Cocoș Brașov va ocupa o suprafață de aproximativ 10.000 metri pătrați în complexul comercial Brintex Discount Shopping Center, situat în cartierul Bartolomeu.

Supermarket La Cocoș este primul lanț independent din sectorul alimentar din România care a realizat vânzări de aproximativ 1 miliard de lei în anul 2023 cu cele trei hipermarketuri, două în Ploiești și unul în București.

CITEȘTE ȘI: Magazinele Metro din România au primit certificarea Dekra

Brintex Discount Shopping Center a trecut de curând printr-un proces de remodelare, după o prezență de 18 ani în aceeași locație și dispune de 200 de spații integral închiriate.

Conceptul diferit din spatele magazinelor La Cocoș

La Cocoș este un format de magazin ce oferă clienților trei niveluri de prețuri în funcție de cantitatea achiziționată, care își desfășoară activitatea pe suprafețe mari, având la vânzare aproximativ 12.000 de produse.

Primul magazin a fost inaugurat în 2014 în Ploiești, cu o suprafață de 3.950 metri pătrați. Al doilea magazin a fost deschis în Vitantis Shopping Center București, cu o suprafață de aproximativ 11.400 metri pătrați.

În noiembrie 2023 a fost inaugurată cea de-a treia unitate, tot în Ploiești, care are o suprafață de vânzare de aproximativ 13.000 metri pătrați, fiind și cel mai mare magazin din comerțul alimentar independent din România.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

Articolul Rețeaua locală de magazine La Cocoș deschide o unitate în Brintex Brașov a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Grecia: Cod roșu de incendii în Grecia. Parcurile sunt închise

Magda Dragu (gds.ro) Atena și regiunea înconjurătoare sunt sub alertă maximă de incendii. Este cod roşu în Grecia. Serviciile de urgență sunt în alertă...