RetuRO extinde capacitatea centrului regional din Bonțida, județul Cluj

RetuRO, administratorul Sistemului de Garanție-Returnare, anunță extinderea capacității centrului regional din localitatea Bonțida, județul Cluj, primul spațiu industrial care a fost deschis în cadrul programului.

Astfel, spațiul logistic din județul Cluj va dispune de o suprafață totală de peste 7.100 metri pătrați, iar în cadrul acestuia vor fi create 50 de locuri de muncă noi.

CITEȘTE ȘI: 9 din 10 români spun că schimbările climatice sunt reale

În prezent, cele două centre regionale RetuRO deschise în țară (Bonțida, județul Cluj și la Giarmata, județul Timiș), pot procesa împreună aproximativ 1,5 miliarde de ambalaje pe an.

În următoarele trei luni, RetuRO pregătește și deschiderea centrelor regionale din județele Brașov, Ilfov, Dolj, Bacău și Prahova. Investiția în infrastructura de procesare a ambalajelor SGR reprezintă cea mai mare parte din finanțarea de peste 85 milioane euro obținută de RetuRo de la ING Bank.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

Articolul RetuRO extinde capacitatea centrului regional din Bonțida, județul Cluj a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Atenție la cheltuielile nedorite după utilizarea serviciului de roaming!

ANCOM atrage atenția utilizatorilor de telefonie și internet mobil, care au planificate vacanțe în străinătate, să verifice condițiile de...