Revolut intră pe piața de telefonie mobilă din Marea Britanie

Compania britanică Revolut va lansa în următoarele zile carduri eSIM care pot fi stocate virtual, mai degrabă decât în ​​formă fizică în smartphone, fiind astfel una dintre primele firme de profil din lume care să facă acest pas.

Clienții Revolut vor putea obține un eSIM standard care le permite să acceseze aplicația astfel încât să își poată încărca telefonul atunci când este necesar, potrivit CNBC.

De exemplu, dacă un utilizator Revolut ajunge într-un aeroport și nu are acces la datele mobile furnizate de operatorul de telefonie mobilă unde are abonament, va putea accesa în continuare funcțiile din aplicația Revolut gratuit și își va putea reîncărca datele ca de obicei.

Brexitul a avut și costuri, nu doar beneficii

Costul utilizării datelor mobile în străinătate a crescut pentru britanici în ultimii ani, după Brexit.

Clienții Revolut care au abonamente premium vor primi 3 GB de date utilizabili la nivel global.

Utilizatorii Revolut fără abonament Ultra pot primi o ofertă de 100 MB de date gratuite dacă aplică înainte de data de 1 mai. Oferta este valabilă șapte zile, după care vor trebui să facă upgrade la abonamentul Ultra dacă doresc să continue să folosească eSIM-ul.

Revolut a încheiat un parteneriat cu operatorul de rețea mobilă din Regatul Unit 1Global, cunoscut anterior ca Truphone, pentru a-și lansa eSIM-ul.

 

Atac rusesc cu drone asupra Liov, regiune aflată la granița cu Polonia. O persoană rănită și mai multe clădiri avariate

Vladimir Ionescu (www.b1tv.ro) Un atac rusesc cu dronă asupra regiunii Liov din vestul Ucrainei, care se află la granița...