ROCA Industry a plătit 30 millioane de lei pentru 70% din Workshop Doors

ROCA Industry anunță finalizarea tranzacției pentru achiziția a 70% din capitalul social al Workshop Doors S.R.L. Prețul pentru achiziție este 30 millioane de lei.

Workshop Doors, prezentă pe piața ușilor de interior începând cu anul 2009, operează cu două facilități de producție, situate în Reghin și Petelea, județul Mureș.

În ultimul exercițiu financiar, aferent anului 2023, compania a realizat o cifră de afaceri estimată la 48,8 milioane lei și EBITDA de peste 12 milioane lei, exportând o proporție semnificativă din producția sa proprie.

Prin această achiziție, holdingul ROCA Industry vizează, în viitor, o posibilă fuziune între Workshop Doors și Eco Euro Doors, cel mai mare producător român de uși destinate construcțiilor rezidențiale.

Holdingul industrial deține, direct și indirect, 9 companii, respectiv BICO Industries, EVOLOR, Eco Euro Doors, Workshop Doors, DIAL, Electroplast si producătorii de fibra de sticla Terra, Europlas si Iranga.

CITEȘTE ȘI: La Lorraine investește 12,5 milioane de euro în fabrica din Câmpia Turzii

Articolul ROCA Industry a plătit 30 millioane de lei pentru 70% din Workshop Doors a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...