ROCA Industry devine companie listată pe Piața Reglementată a BVB

ROCA Industry a debutat ieri, 11 martie, pe Piața Reglementată a Bursei de Valori București sub simbolul bursier ROC1, ca urmare a transferului de pe piața AeRO.

Compania este prezentă pe piața de capital din ianuarie 2022, iar la momentul transferului avea o capitalizare de 234,7 milioane lei. Valoarea sa a crescut cu 23% din momentul listării inițiale pe piața AeRO, în ianuarie 2022.

CITEȘTE ȘI: Valoarea companiilor românești listate la bursă a crescut cu 8 miliarde de euro

În ultimul an acțiunea ROC1 a fost în top 10 lichiditate pe piața AeRO și s-a aflat în top 5 în indicele BET-AeRO ca pondere. În cei doi ani de prezență pe piața AeRO investitorii au realizat peste 7.200 de tranzacții cu 5,48 milioane de acțiuni ROC1 în valoare totală de 52,7 milioane de lei. 

ROCA Industry deține, direct și indirect, nouă jucători semnificativi din domeniul construcțiilor: BICO Industries, EVOLOR, Eco Euro Doors, Workshop Doors, DIAL, Electroplast, Terra, Europlas și Iranga.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

Articolul ROCA Industry devine companie listată pe Piața Reglementată a BVB a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Atenție la cheltuielile nedorite după utilizarea serviciului de roaming!

ANCOM atrage atenția utilizatorilor de telefonie și internet mobil, care au planificate vacanțe în străinătate, să verifice condițiile de...