STALINISM! Preşedintele Rapidului și mai mulți suporteri audiați de Poliție

Într-o mișcare demnă de miliția din Uniunea Sovietică, Poliția Română a anunțat astăzi că a pus în aplicare „19 mandate de percheziţie domiciliară şi 28 de mandate de aducere în București și județul Ilfov”.

Ar fi fost o știre banală dacă cei vizați nu ar fi fost președintele echipei Rapid, Daniel Niculae și mai mulți lideri de galerie ai giuleștenilor acuzați de odioasa crimă de a „introduce materiale pirotehnice la meciurile de fotbal”.

Poiliția anunță că cercetările sunt continuate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, distrugere prin incendiere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Precedentul Peluza Sud Steaua

Nu este prima dată când Poliția Română desfășoară acțiuni în forță împotriva unei galerii de fotbal, după ce anul trecut mai mulți membri ai Peluzei Sud Steaua au fost abuzați în același fel.

Mai mult, la numeroase meciuri ale Stelei de pe teren propriu, au existat niște corturi montate de Jandarmerie pentru a-i identifica și legitima pe cei care aveau bilete în Peluza Sud a stadionului.

la finalul verii de anul trecut, Poliția Română și Jandarmeria a acționat din nou în forță după ce a alocat resurse impresionante ataât umane cât și financiare pentru a asigura accesul pe Stadionul Steaua a unui club privat, FC FCSB SA.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

Articolul STALINISM! Preşedintele Rapidului și mai mulți suporteri audiați de Poliție apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Legea restaurării naturii a fost aprobată

Legea restaurării naturii a fost aprobată de țările membre ale Uniunii Europene după multe întârzieri. Miniștrii mediului din UE au...