Steaua și FC Argeș au terminat la egalitate ultimul amical din pauza de iarnă

Steaua București și FC Argeș au terminat la egalitate, 1-1, ultimul meci de pregătire din pauza de iarnă. Ambele echipe vor începe meciurile oficiale în Liga 2, săptămâna viitoare.

În partida disputată pe Stadionul Steaua, fără spectatori, FC Argeș a deschis scorul scorul în minutul 25. Buhăcianu face ce vrea cu apărarea stelistă, driblează doi fundași și îl „execută” pe Frânculescu.

Steaua are o primă ocazie decentă abia în minutul 33. Portarul Straton respinge în față o centrare, direct în picioarele lui Miguelez, dar șutul spaniolului este slab.

Ocazie imensă de gol pentru FC Argeș în minutul 36. Trei jucători alb-violeți scapă de pasul la offside al defensivei steliste, ajung în fața lui Frânculescu, dar tânărul portar nu se lasă păcălit și reușește să respingă mingea din picioarele lui Buhăcianu.

Steaua a început a doua repriză mult mai decisă să înscrie, a atacat constant și a trimis numeroase mingi în careu. La o astfel de fază, în minutul 62, a venit și golul egalizator. Maftei a centrat perfect, iar Matei a finalizat frumos, cu capul.

Argeșenii puteau obține victoria în minutele de prelungire, Adrian Ilie dă pe lângă minge, aceasta ajunge la Petrescu, liber în dreapta terenului, centrează perfect în careu, la Rusu, dar lovitura lui de cap trece peste poartă.

Oprița a început meciul în formula: Frânculescu – Maftei, Beța, Vîrtej, Ilie, Drăghici – Matei, Mancuso, Miguelez – Chunchukov, Nacho. După pauză au intrat Iancu, Dumitru, Bărbulescu, Raicu, Cristea și Florea.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

Articolul Steaua și FC Argeș au terminat la egalitate ultimul amical din pauza de iarnă apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...