Transfer important pentru Dinamo, atacantul kosovar Selmani

Atacantul Astrit Selmani, 26 de ani, a semnat un contract cu Dinamo. Născut în Suedia, a jucat ultima dată la IFK Goteborg și are 5 selecții și un gol la naționala statului Kosovo.

Selmani s-a remarcat în tricoul celor de la Hammarby, pentru care a marcat cinci goluri în cupele europene, în tururile preliminare UEFA Conference League.

Atacantul are 75 de meciuri și 25 de goluri în Allsvenskan, prima ligă suedeză, 33 de meciuri și 15 goluri în liga secundă din Suedia și 58 de meciuri și 17 goluri în liga a treia din țara natală.

Transferat în iulie 2022 de Hapoel Beer Sheva, Selmani a jucat 10 partide și a marcat 2 goluri în prima ligă israeliană. A bifat și trei meciuri în prima ligă daneză, fiind împrumutat la Midtjylland.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

Articolul Transfer important pentru Dinamo, atacantul kosovar Selmani apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Atenție la cheltuielile nedorite după utilizarea serviciului de roaming!

ANCOM atrage atenția utilizatorilor de telefonie și internet mobil, care au planificate vacanțe în străinătate, să verifice condițiile de...