Trei dinamoviști în echipa etapei 26. Hagi este antrenorul rundei

Trei fotbaliști de la Dinamo au fost selecționați de LPF în echipa etapei 26 din Superliga, după victoria „câinilor” cu Oțelul. Gheorghe Hagi a fost ales antrenorul etapei.

Cei trei dinamoviști din echipa etapei sunt fundașul Homawoo, care a obținut și penalty-ul din minutul 81, mijlocașul Gnahore, aflat la primul gol pentru Dinamo și atacantul Abdallah care a marcat un gol și a dat două pase de gol.

CFR Cluj și UTA dau fiecare câte doi jucători în echipa etapei cu numărul 26, Ajeti și Muhar pentru clujeni, respectiv fundașii Căpuşă și Diogo Rodrigues pentru arădeni.

Portarul etapei a fost Târnovanu (FC FCSB), ceilați jucători din primul 11 fiind Ermal Krasniqi (Rapid), Constantin Grameni (Farul) și atacantul Juan Kaprof care a reuși o dublă pentru FC Botoşani.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

Articolul Trei dinamoviști în echipa etapei 26. Hagi este antrenorul rundei apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Atac rusesc cu drone asupra Liov, regiune aflată la granița cu Polonia. O persoană rănită și mai multe clădiri avariate

Vladimir Ionescu (www.b1tv.ro) Un atac rusesc cu dronă asupra regiunii Liov din vestul Ucrainei, care se află la granița...