Trump se compară cu Navalnîi

Donald Trump – amendat vineri cu 355 de milioane de dolari cu privire la fraudă financiară – nu a ezitat să-şi compare soarta cu cea a opozantului rus Aleksei Navalnîi, mor în închisoare în ziua amenzii, relatează AFP.

”Este o formă de Navalnîi. Este o formă de comunism sau de fascism”, a declarat el marţi la o reuniune politică în South carolina.

Judecătorul care ”m-a condamnat este un dement”, a declarat el. ”Tipul ăsta a decis că eram vinovat înainte să înceapă procesul”, s-a plâns Trump.

Fostul preşedinte al Statelor Unite a fost găsit vinovat de comiterea unori fraude financiare prin umflarea ”colosală” a valorii imperiului său imobiliar cu scopul de a obţine finanţări mai favorabile la bănci.

Donald Trump nu l-a menţionat şi nici nu l-a condamnat, la Fox News, care a relansat acest subiect, pe preşedintele rus Vladimir Putin, acuzat de faptil că se află în spatele morţii principalului său opozant.

El s-a mulţumit să-l salute pe Aleksei Navalnîi drept ”un om foarte curajos”, care ”probabil că ar fi făcut mai bine să stea la distanţă şi să vorbească din afara ţării”, în loc să se întoarcă de bunăvoie în Rusia, după ce a fost otrăvit cu niviciok.

”Asta se întâmplă şi în ţara noastră”, a avertixzat el.

”Suntem pe cale să devenim o ţară comunistă în multe privinţe”, a apreciat el.

”Eu am opt sau nouă procese la activ din cauza faptului că (…) fac politică”, acuză cele de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite care are la activ 91 de capete de acuzare.

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...